Hovslagare i Möklinta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Möklinta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Möklinta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Möklinta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Möklinta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Möklinta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Möklinta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Möklinta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Möklinta. I Möklinta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Möklinta.

Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS


Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Möklinta

I Möklinta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Möklinta.

Möklinta är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Möklinta socken i Västmanland, belägen drygt 20 km norr om Sala och ca 10 km söder om Bysjön (Dalälven).

Yta: 98,67 hektar
Invånarantal: 358, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Möklinta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Möklinta.

I Möklinta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Möklinta. Om du inte hittar någon hovslagare i Möklinta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.