Hovslagare i Riddarhyttan

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Riddarhyttan - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Riddarhyttan som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Riddarhyttan. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Riddarhyttan för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Riddarhyttan enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Riddarhyttan

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Riddarhyttan som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Riddarhyttan. I Riddarhyttan har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Riddarhyttan.

Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS


Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Riddarhyttan

I Riddarhyttan finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Riddarhyttan.

Riddarhyttan är en tätort i Skinnskattebergs kommun i nordvästra hörnet av Västmanlands län i Västmanland. Orten är belägen vid riksväg 68, och är en utpräglad bruksort. Man har en mycket lång tradition inom bergsbruk. Efter att den sista gruvan lades ned år 1979 är orten numera främst bostads- och serviceort.

Yta: 156,14 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Riddarhyttan om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Riddarhyttan.

I Riddarhyttan hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Riddarhyttan. Om du inte hittar någon hovslagare i Riddarhyttan som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.