Hovslagare i Sala

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sala - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sala som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sala. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sala för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sala enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sala

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sala som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sala. I Sala har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sala.

Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS


Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sala

I Sala finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sala om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sala.

I Sala hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sala. Om du inte hittar någon hovslagare i Sala som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.