Hovslagare i Salbohed

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Salbohed - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Salbohed som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Salbohed. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Salbohed för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Salbohed enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Salbohed

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Salbohed som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Salbohed. I Salbohed har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Salbohed.

Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS


Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Salbohed

I Salbohed finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Salbohed om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Salbohed.

I Salbohed hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Salbohed. Om du inte hittar någon hovslagare i Salbohed som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.