Hovslagare i Skinnskatteberg

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Skinnskatteberg - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Skinnskatteberg som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Skinnskatteberg. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Skinnskatteberg för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Skinnskatteberg enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Skinnskatteberg

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Skinnskatteberg som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Skinnskatteberg. I Skinnskatteberg har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Skinnskatteberg.

Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS


Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Skinnskatteberg

I Skinnskatteberg finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Skinnskatteberg.

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånarantal: 2287, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Skinnskatteberg om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Skinnskatteberg.

I Skinnskatteberg hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Skinnskatteberg. Om du inte hittar någon hovslagare i Skinnskatteberg som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.