Hovslagare i Surahammar

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Surahammar - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Surahammar som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Surahammar. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Surahammar för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Surahammar enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Surahammar

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Surahammar som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Surahammar. I Surahammar har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Surahammar.

Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS


Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Surahammar

I Surahammar finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Surahammar.

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Surahammar om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Surahammar.

I Surahammar hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Surahammar. Om du inte hittar någon hovslagare i Surahammar som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.