Hovslagare i Västerås

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Västerås - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Västerås som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Västerås. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Västerås för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 2 olika hovslagare i Västerås enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Västerås

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Västerås som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Västerås.

Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS


Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Västerås

I Västerås finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Västerås om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Västerås.

I Västerås hittade vi totalt 2 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Västerås. Om du inte hittar någon hovslagare i Västerås som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.