Hovslagare i Västerfärnebo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Västerfärnebo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Västerfärnebo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Västerfärnebo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Västerfärnebo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Västerfärnebo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Västerfärnebo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Västerfärnebo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Västerfärnebo. I Västerfärnebo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Västerfärnebo.

Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS


Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Västerfärnebo

I Västerfärnebo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Västerfärnebo.

Västerfärnebo är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Västerfärnebo socken. I Västerfärnebo idag finns det en pizzeria, ett café, en närlivsbutik och en skola (F-6).

Yta: 96,13 hektar
Invånarantal: 477, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Västerfärnebo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Västerfärnebo.

I Västerfärnebo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Västerfärnebo. Om du inte hittar någon hovslagare i Västerfärnebo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.