Hovslagare i Virsbo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Virsbo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Virsbo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Virsbo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Virsbo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Virsbo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Virsbo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Virsbo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Virsbo. I Virsbo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Virsbo.

Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS


Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Virsbo

I Virsbo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Virsbo.

Virsbo eller Wirsbo är en tätort och herrgård i Surahammars kommun i Ramnäs socken. Orten ligger vid Strömsholms kanal och Kolbäcksåns fall, mellan Åmänningen i norr och Virsbosjön i söder. År 2016 består bruket, tidigare Wirsbo Bruk av tre företag: Uponor (plaströr), SSAB, (tidigare Ruukki) (stålrör) och Componenta Wirsbo (smide).

Yta: 204,71 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Virsbo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Virsbo.

I Virsbo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Virsbo. Om du inte hittar någon hovslagare i Virsbo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.