Hovslagare i Alingsås

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Alingsås - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Alingsås som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Alingsås. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Alingsås för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Alingsås enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Alingsås

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Alingsås som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Alingsås.

Joakims Hovslageri
G. Kvarnabov. 17
441 91 Alingsås

Annons:

Hovslagarefakta om orten Alingsås

I Alingsås finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Alingsås om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Alingsås.

I Alingsås hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Alingsås. Om du inte hittar någon hovslagare i Alingsås som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.