Hovslagare i Älvängen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Älvängen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Älvängen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Älvängen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Älvängen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Älvängen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Älvängen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Älvängen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Älvängen. I Älvängen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Älvängen.

Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE


Ridum Hovslageri & Smide
Hägnaliden 16
437 92 LINDOME


Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Arnessons Hovslageri
Trålleröd 104
444 92 Jörlanda


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom

Annons:

Hovslagarefakta om orten Älvängen

I Älvängen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Älvängen.

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånarantal: 4196, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Älvängen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Älvängen.

I Älvängen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Älvängen. Om du inte hittar någon hovslagare i Älvängen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.