Hovslagare i Angered

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Angered - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Angered som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Angered. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Angered för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Angered enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Angered

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Angered som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Angered. I Angered har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Angered.

Irenes Hovslageri/Entreprenad
Kornv. 23
448 36 FLODA


Hovslageri Roy Eriksson
Mjäldrunga Stommen 1
521 54 FLOBY


Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg


Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom

Annons:

Hovslagarefakta om orten Angered

I Angered finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Angered om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Angered.

I Angered hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Angered. Om du inte hittar någon hovslagare i Angered som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.