Hovslagare i Askim

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Askim - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Askim som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Askim. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Askim för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Askim enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Askim

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Askim som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Askim. I Askim har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Askim.

H.L. Hovslageri
Röds Merkuriusstig 8
423 34 Torslanda


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom


Ridum Hovslageri & Smide
Hägnaliden 16
437 92 LINDOME


Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ


Hovslageri Roy Eriksson
Mjäldrunga Stommen 1
521 54 FLOBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Askim

I Askim finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Askim om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Askim.

I Askim hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Askim. Om du inte hittar någon hovslagare i Askim som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.