Hovslagare i Borås

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Borås - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Borås som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Borås. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Borås för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Borås enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Borås

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Borås som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Borås. I Borås har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Borås.

Uddevalla Hovvårdsservice
Lövstigen 5
451 54 UDDEVALLA


Amandas Hovslageri
Rödgårdarnas Väg 10
471 72 Hjälteby


Djupedals Hovslageri
Trökörna Djupedal 5
467 93 GRÄSTORP


Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg


Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Borås

I Borås finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Borås om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Borås.

I Borås hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Borås. Om du inte hittar någon hovslagare i Borås som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.