Hovslagare i Borgstena

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Borgstena - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Borgstena som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Borgstena. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Borgstena för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Borgstena enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Borgstena

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Borgstena som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Borgstena. I Borgstena har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Borgstena.

M K:s Hovslageri
Bjärlandav. 90
441 74 Sollebrunn


Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE


Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg


Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Borgstena

I Borgstena finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Borgstena.

Borgstena är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Borgstena socken. Strax öster om tätorten ligger Borgstena kyrka. Boende i Borgstena uttalar ortsnamnet "Börscht". Företag från orten: Borgstena Textile, Vida Borgstena AB.

Yta: 68,80 hektar
Invånarantal: 386, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Borgstena om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Borgstena.

I Borgstena hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Borgstena. Om du inte hittar någon hovslagare i Borgstena som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.