Hovslagare i Dingle

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Dingle - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Dingle som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Dingle. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Dingle för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Dingle enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Dingle

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Dingle som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Dingle.

Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE

Annons:

Hovslagarefakta om orten Dingle

I Dingle finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Dingle.

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Dingle om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Dingle.

I Dingle hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Dingle. Om du inte hittar någon hovslagare i Dingle som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.