Hovslagare i Floda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Floda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Floda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Floda. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Floda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Floda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Floda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Floda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Floda.

Irenes Hovslageri/Entreprenad
Kornv. 23
448 36 FLODA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Floda

I Floda finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Floda.

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Floda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Floda.

I Floda hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Floda. Om du inte hittar någon hovslagare i Floda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.