Hovslagare i Hajom

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hajom - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Hajom som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Hajom. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hajom för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Hajom enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hajom

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Hajom som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hajom.

Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hajom

I Hajom finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Hajom.

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hajom om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hajom.

I Hajom hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hajom. Om du inte hittar någon hovslagare i Hajom som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.