Hovslagare i Hålanda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hålanda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hålanda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hålanda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hålanda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hålanda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hålanda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hålanda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hålanda. I Hålanda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hålanda.

Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Hovslageri Roy Eriksson
Mjäldrunga Stommen 1
521 54 FLOBY


Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom


Uddevalla Hovvårdsservice
Lövstigen 5
451 54 UDDEVALLA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hålanda

I Hålanda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hålanda.

Hålanda socken i Västergötland ingick i Ale härad, ingår sedan 1974 i Ale kommun och motsvarar från 2016 Hålanda distrikt. Hålanda socken ligger nordväst om Alingsås med Grönån i väster, Vanderydsvattnet i nordväst och Risveden i öster. Socknen har odlingsbygd i ådalen och är i övrigt en skogsbygd.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hålanda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hålanda.

I Hålanda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hålanda. Om du inte hittar någon hovslagare i Hålanda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.