Hovslagare i Hålta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hålta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hålta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hålta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hålta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hålta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hålta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hålta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hålta. I Hålta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hålta.

M K:s Hovslageri
Bjärlandav. 90
441 74 Sollebrunn


Djupedals Hovslageri
Trökörna Djupedal 5
467 93 GRÄSTORP


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom


Irenes Hovslageri/Entreprenad
Kornv. 23
448 36 FLODA


Arnessons Hovslageri
Trålleröd 104
444 92 Jörlanda

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hålta

I Hålta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hålta.

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hålta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hålta.

I Hålta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hålta. Om du inte hittar någon hovslagare i Hålta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.