Hovslagare i Hedared

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hedared - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hedared som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hedared. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hedared för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hedared enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hedared

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hedared som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hedared. I Hedared har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hedared.

Uddevalla Hovvårdsservice
Lövstigen 5
451 54 UDDEVALLA


Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg


Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Arnessons Hovslageri
Trålleröd 104
444 92 Jörlanda


Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hedared

I Hedared finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hedared.

Hedared är en tätort i Borås kommun och ligger längs länsväg 180 mellan Borås och Alingsås. I orten finns Hedareds stavkyrka. I orten återfinns även idrottsklubben Hedareds BK.

Yta: 55,62 hektar
Invånarantal: 353, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hedared om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hedared.

I Hedared hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hedared. Om du inte hittar någon hovslagare i Hedared som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.