Hovslagare i Hisings Backa

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hisings Backa - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hisings Backa som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hisings Backa. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hisings Backa för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hisings Backa enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hisings Backa

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hisings Backa som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hisings Backa. I Hisings Backa har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hisings Backa.

Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE


Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Ridum Hovslageri & Smide
Hägnaliden 16
437 92 LINDOME


M K:s Hovslageri
Bjärlandav. 90
441 74 Sollebrunn


Irenes Hovslageri/Entreprenad
Kornv. 23
448 36 FLODA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hisings Backa

I Hisings Backa finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hisings Backa om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hisings Backa.

I Hisings Backa hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hisings Backa. Om du inte hittar någon hovslagare i Hisings Backa som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.