Hovslagare i Horred

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Horred - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Horred som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Horred. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Horred för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Horred enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Horred

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Horred som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Horred. I Horred har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Horred.

Uddevalla Hovvårdsservice
Lövstigen 5
451 54 UDDEVALLA


Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE


Joakims Hovslageri
G. Kvarnabov. 17
441 91 Alingsås


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom


Ridum Hovslageri & Smide
Hägnaliden 16
437 92 LINDOME

Annons:

Hovslagarefakta om orten Horred

I Horred finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Horred.

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Horred om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Horred.

I Horred hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Horred. Om du inte hittar någon hovslagare i Horred som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.