Hovslagare i Kållekärr

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kållekärr - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kållekärr som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kållekärr. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kållekärr för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kållekärr enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kållekärr

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kållekärr som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kållekärr. I Kållekärr har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kållekärr.

Uddevalla Hovvårdsservice
Lövstigen 5
451 54 UDDEVALLA


Djupedals Hovslageri
Trökörna Djupedal 5
467 93 GRÄSTORP


Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ


Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE


H.L. Hovslageri
Röds Merkuriusstig 8
423 34 Torslanda

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kållekärr

I Kållekärr finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kållekärr om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kållekärr.

I Kållekärr hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kållekärr. Om du inte hittar någon hovslagare i Kållekärr som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.