Hovslagare i Kareby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kareby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kareby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kareby. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kareby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kareby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kareby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kareby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kareby. I Kareby har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kareby.

Ridum Hovslageri & Smide
Hägnaliden 16
437 92 LINDOME


Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ


Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Irenes Hovslageri/Entreprenad
Kornv. 23
448 36 FLODA


Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kareby

I Kareby finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kareby.

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kareby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kareby.

I Kareby hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kareby. Om du inte hittar någon hovslagare i Kareby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.