Hovslagare i Karlsborg

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Karlsborg - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Karlsborg som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Karlsborg. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Karlsborg för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Karlsborg enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Karlsborg

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Karlsborg som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Karlsborg. I Karlsborg har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Karlsborg.

Amandas Hovslageri
Rödgårdarnas Väg 10
471 72 Hjälteby


Djupedals Hovslageri
Trökörna Djupedal 5
467 93 GRÄSTORP


M K:s Hovslageri
Bjärlandav. 90
441 74 Sollebrunn


Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE


Uddevalla Hovvårdsservice
Lövstigen 5
451 54 UDDEVALLA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Karlsborg

I Karlsborg finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Karlsborg.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Karlsborg om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Karlsborg.

I Karlsborg hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Karlsborg. Om du inte hittar någon hovslagare i Karlsborg som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.