Hovslagare i Kärna

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kärna - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kärna som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kärna. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kärna för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kärna enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kärna

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kärna som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kärna. I Kärna har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kärna.

M K:s Hovslageri
Bjärlandav. 90
441 74 Sollebrunn


H.L. Hovslageri
Röds Merkuriusstig 8
423 34 Torslanda


Hovslageri Roy Eriksson
Mjäldrunga Stommen 1
521 54 FLOBY


Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Arnessons Hovslageri
Trålleröd 104
444 92 Jörlanda

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kärna

I Kärna finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kärna.

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kärna om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kärna.

I Kärna hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kärna. Om du inte hittar någon hovslagare i Kärna som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.