Hovslagare i Kärna

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kärna - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kärna som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kärna. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kärna för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kärna enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kärna

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kärna som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kärna. I Kärna har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kärna.

Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ


Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg


Arnessons Hovslageri
Trålleröd 104
444 92 Jörlanda


Hovslageri Roy Eriksson
Mjäldrunga Stommen 1
521 54 FLOBY


Djupedals Hovslageri
Trökörna Djupedal 5
467 93 GRÄSTORP

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kärna

I Kärna finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kärna.

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kärna om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kärna.

I Kärna hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kärna. Om du inte hittar någon hovslagare i Kärna som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.