Hovslagare i Kinna

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kinna - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kinna som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kinna. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kinna för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kinna enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kinna

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kinna som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kinna. I Kinna har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kinna.

Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom


Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE


Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ


Hovslageri Roy Eriksson
Mjäldrunga Stommen 1
521 54 FLOBY


Djupedals Hovslageri
Trökörna Djupedal 5
467 93 GRÄSTORP

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kinna

I Kinna finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kinna om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kinna.

I Kinna hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kinna. Om du inte hittar någon hovslagare i Kinna som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.