Hovslagare i Kode

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kode - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kode som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kode. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kode för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kode enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kode

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kode som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kode. I Kode har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kode.

Uddevalla Hovvårdsservice
Lövstigen 5
451 54 UDDEVALLA


Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE


Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg


Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Joakims Hovslageri
G. Kvarnabov. 17
441 91 Alingsås

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kode

I Kode finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kode.

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kode om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kode.

I Kode hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kode. Om du inte hittar någon hovslagare i Kode som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.