Hovslagare i Kungälv

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kungälv - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kungälv som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kungälv. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kungälv för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kungälv enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kungälv

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kungälv som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kungälv. I Kungälv har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kungälv.

Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg


Djupedals Hovslageri
Trökörna Djupedal 5
467 93 GRÄSTORP


Arnessons Hovslageri
Trålleröd 104
444 92 Jörlanda


Joakims Hovslageri
G. Kvarnabov. 17
441 91 Alingsås

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kungälv om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kungälv.

I Kungälv hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kungälv. Om du inte hittar någon hovslagare i Kungälv som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.