Hovslagare i Lerum

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lerum - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Lerum som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Lerum. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lerum för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Lerum enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lerum

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Lerum som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lerum. I Lerum har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Lerum.

Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg


Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ


Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE


Uddevalla Hovvårdsservice
Lövstigen 5
451 54 UDDEVALLA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lerum

I Lerum finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lerum om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lerum.

I Lerum hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lerum. Om du inte hittar någon hovslagare i Lerum som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.