Hovslagare i Lindome

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lindome - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Lindome som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Lindome. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lindome för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Lindome enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lindome

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Lindome som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lindome.

Ridum Hovslageri & Smide
Hägnaliden 16
437 92 LINDOME

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lindome

I Lindome finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lindome om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lindome.

I Lindome hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lindome. Om du inte hittar någon hovslagare i Lindome som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.