Hovslagare i Mellerud

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Mellerud - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Mellerud som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Mellerud. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Mellerud för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Mellerud enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Mellerud

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Mellerud som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Mellerud. I Mellerud har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Mellerud.

Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Irenes Hovslageri/Entreprenad
Kornv. 23
448 36 FLODA


Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom


Uddevalla Hovvårdsservice
Lövstigen 5
451 54 UDDEVALLA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Mellerud

I Mellerud finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Mellerud.

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Mellerud om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Mellerud.

I Mellerud hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Mellerud. Om du inte hittar någon hovslagare i Mellerud som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.