Hovslagare i Mölndal

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Mölndal - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Mölndal som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Mölndal. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Mölndal för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Mölndal enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Mölndal

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Mölndal som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Mölndal.

Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL

Annons:

Hovslagarefakta om orten Mölndal

I Mölndal finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här finns det möjlighet att läsa mer om Mölndal om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Mölndal.

I Mölndal hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Mölndal. Om du inte hittar någon hovslagare i Mölndal som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.