Hovslagare i Sandared

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sandared - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sandared som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sandared. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sandared för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sandared enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sandared

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sandared som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sandared. I Sandared har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sandared.

Amandas Hovslageri
Rödgårdarnas Väg 10
471 72 Hjälteby


Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Djupedals Hovslageri
Trökörna Djupedal 5
467 93 GRÄSTORP


Hovslageri Roy Eriksson
Mjäldrunga Stommen 1
521 54 FLOBY


Arnessons Hovslageri
Trålleröd 104
444 92 Jörlanda

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sandared

I Sandared finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sandared.

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sandared om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sandared.

I Sandared hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sandared. Om du inte hittar någon hovslagare i Sandared som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.