Hovslagare i Sollebrunn

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sollebrunn - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Sollebrunn som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Sollebrunn. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sollebrunn för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Sollebrunn enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sollebrunn

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Sollebrunn som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sollebrunn.

M K:s Hovslageri
Bjärlandav. 90
441 74 Sollebrunn

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sollebrunn

I Sollebrunn finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Sollebrunn.

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sollebrunn om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sollebrunn.

I Sollebrunn hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sollebrunn. Om du inte hittar någon hovslagare i Sollebrunn som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.