Hovslagare i Sparsör

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sparsör - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sparsör som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sparsör. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sparsör för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sparsör enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sparsör

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sparsör som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sparsör. I Sparsör har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sparsör.

Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Amandas Hovslageri
Rödgårdarnas Väg 10
471 72 Hjälteby


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom


H.L. Hovslageri
Röds Merkuriusstig 8
423 34 Torslanda


Joakims Hovslageri
G. Kvarnabov. 17
441 91 Alingsås

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sparsör

I Sparsör finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sparsör.

Sparsör är en del av tätorten Fristad i Borås kommun. Det ligger söder om Fristads centrum och vid nordöstra stranden av Öresjö. Ovanför samhället breder det kuperade naturreservatet Kröklings hage ut sig. Sparsör har en idrottsförening som heter Sparsörs AIK, bildad 1931.

Yta:
Invånarantal: 536, år 1965

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sparsör om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sparsör.

I Sparsör hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sparsör. Om du inte hittar någon hovslagare i Sparsör som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.