Hovslagare i Timmele

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Timmele - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Timmele som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Timmele. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Timmele för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Timmele enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Timmele

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Timmele som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Timmele. I Timmele har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Timmele.

Joakims Hovslageri
G. Kvarnabov. 17
441 91 Alingsås


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom


Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ


M K:s Hovslageri
Bjärlandav. 90
441 74 Sollebrunn


Hovslagare Herman Ögren
Svarteborgs-skogen 12
455 97 DINGLE

Annons:

Hovslagarefakta om orten Timmele

I Timmele finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Timmele.

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Timmele om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Timmele.

I Timmele hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Timmele. Om du inte hittar någon hovslagare i Timmele som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.