Hovslagare i Timmersdala

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Timmersdala - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Timmersdala som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Timmersdala. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Timmersdala för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Timmersdala enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Timmersdala

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Timmersdala som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Timmersdala. I Timmersdala har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Timmersdala.

Håkanssons Hovslageri, Lars
Lövg. 6 G
431 35 MÖLNDAL


Joakims Hovslageri
G. Kvarnabov. 17
441 91 Alingsås


Uddevalla Hovvårdsservice
Lövstigen 5
451 54 UDDEVALLA


Ridum Hovslageri & Smide
Hägnaliden 16
437 92 LINDOME


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom

Annons:

Hovslagarefakta om orten Timmersdala

I Timmersdala finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Timmersdala.

Timmersdala är en tätort i Skövde kommun och kyrkbyn i Timmersdala socken i Västergötland. Timmersdala ligger 21 kilometer nordväst om Skövde och ligger vid sjön Lången. Namnet Timmersdala har sitt ursprung i "Tymer Dalen".

Yta: 67,42 hektar
Invånarantal: 875, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Timmersdala om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Timmersdala.

I Timmersdala hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Timmersdala. Om du inte hittar någon hovslagare i Timmersdala som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.