Hovslagare i Tollered

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Tollered - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Tollered som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Tollered. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Tollered för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Tollered enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Tollered

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Tollered som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Tollered. I Tollered har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Tollered.

Anders Norman Hovslageri
Kärra Blomäng
438 96 HÄLLINGSJÖ


Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg


Amandas Hovslageri
Rödgårdarnas Väg 10
471 72 Hjälteby


Djupedals Hovslageri
Trökörna Djupedal 5
467 93 GRÄSTORP


Irenes Hovslageri/Entreprenad
Kornv. 23
448 36 FLODA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Tollered

I Tollered finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Tollered.

Tollered är en tätort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Tollered ligger 32 km öster om Göteborg i en förkastningsbrant mellan sjöarna Sävelången (53 m ö.h.) och Torskabotten (112 m ö.h.).

Yta: 65,14 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Tollered om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Tollered.

I Tollered hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Tollered. Om du inte hittar någon hovslagare i Tollered som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.