Hovslagare i Tollered

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Tollered - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Tollered som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Tollered. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Tollered för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Tollered enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Tollered

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Tollered som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Tollered. I Tollered har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Tollered.

H.L. Hovslageri
Röds Merkuriusstig 8
423 34 Torslanda


Djupedals Hovslageri
Trökörna Djupedal 5
467 93 GRÄSTORP


Matildas Hovslageri, AB
Vargagården 1
511 97 Hajom


Amandas Hovslageri
Rödgårdarnas Väg 10
471 72 Hjälteby


Stall Falk Hovslageri
Boda 106
523 77 Blidsberg

Annons:

Hovslagarefakta om orten Tollered

I Tollered finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Tollered.

Tollered är en tätort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Tollered ligger 32 km öster om Göteborg i en förkastningsbrant mellan sjöarna Sävelången (53 m ö.h.) och Torskabotten (112 m ö.h.).

Yta: 65,14 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Tollered om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Tollered.

I Tollered hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Tollered. Om du inte hittar någon hovslagare i Tollered som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.