Hovslagare i Torslanda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Torslanda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Torslanda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Torslanda. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Torslanda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Torslanda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Torslanda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Torslanda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Torslanda.

H.L. Hovslageri
Röds Merkuriusstig 8
423 34 Torslanda

Annons:

Hovslagarefakta om orten Torslanda

I Torslanda finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här finns det möjlighet att läsa mer om Torslanda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Torslanda.

I Torslanda hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Torslanda. Om du inte hittar någon hovslagare i Torslanda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västra Götaland.